Σάββατο, 22 Απριλίου 2017

75 Συμβουλές για να επιβιώσεις την ημέρα των γενεθλίων σου. Μια βιβλιοπρόταση και ένα Giveaway

Οι μέρες του Πάσχα ήταν ιδανικές για να διαβάσουν τα μικρά μας τα βιβλία της επιλογής τους.
Σήμερα θα σας παρουσιάσω την επιλογή της Κατερίνας μου, μιας 12χρονης έφηβης.

Η Κατερίνα διάλεξε να διαβάσει και να διασκεδάσει με το: 75 Συμβουλές για να επιβιώσεις την ημέρα των γενεθλίων σου της Μαρίας Φρίσα από τις εκδόσεις Ψυχογιός.Ας δούμε όμως αυτό το βιβλίο μέσα από τα μάτια της κόρης μου αλλά και γιατί το επέλεξε.
"Η πρωταγωνίστρια του βιβλίου είναι η 12χρονη Σάρα. Η Σάρα έχει τα γενέθλια της και προσπαθεί να τα διοργανώσει όσο καλύτερα γίνεται διότι όσο πιο ωραία και διασκεδαστικά είναι τα γενέθλια της τόσο πιο δημοφιλής θα γίνει. Ενώ όμως η Σάρα προσπαθεί να σκεφτεί ίδές για την οργάνωση ενός εντυπωσιακού πάρτι η μαμά της αποφασίζει να κάνει εξοικονόμηση χρημάτων και οι αδελφές δεν την βοηθούν στη διοργάνωση.
Άραγε θα καταφέρει να διοργανώσει το πάρτι των ονείρων της; Οι αδελφές της τι ρόλο θα παίξουν; Θα γίνει η Σάρα όσο δημοφιλής φαντάζεται; "

Η Κατερίνα το επέλεξε γιατί αφορά μια ιστορία που οι πρωταγωνιστές της είναι  στην ηλικία της και επειδή της αρέσει πολύ να διοργανώνει τα γενέθλια της και ίσως αυτό το βιβλίο τη βοηθήσει να πάρει κάποιες ιδέες. Επιπρόσθετα το συγκεκριμένο βιβλίο αποτελεί το τρίτο βιβλίο της σειράς: 75 Συμβουλές για να επιβιώσεις, τα οποία και έχει ήδη διαβάσει και τις άρεσαν.

Ποια είναι  δικιά μου άποψη;Το βιβλίο αυτό είναι ένα βιβλίο της κατηγορίας graphic novel και οφείλω να ομολογήσω ότι μου αρέσαν τα ασπρόμαυρα σκίτσα που εμπεριέχονται. Είναι η ιστορία ενός κοριτσιού στην εφηβεία και η προσπάθεια της να οργανώσει το τέλειο πάρτι. Μέσα από αυτή την ιστορία προβάλλονται και 75 συμβουλές για να καταφέρεις να διοργανώσεις το πάρτι και να κάνεις τη ζωή σου πιο εύκολη. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να αναφέρω ότι σίγουρα κάποιες από αυτές τις συμβουλές είναι χιουμοριστικές και είμαι σίγουρη ότι και το ίδιο το παιδί το αντιλαμβάνεται. Δύο από αυτές  που ξεχώρισα:
  1. Να είσαι ευγνώμων για τη βοήθεια που σου προσφέρουν  και
  2. ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΟΥ, ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΙΤΡΙΓΥΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ.
Είμαι σίγουρή ότι τα παιδιά σε αυτή την ηλικία θα το απολαύσουν.
Το βιβλίο μπορείτε να το προμηθευτείτε από εδώ

Και για τέλος άφησα το κάλύτερο ένα Giveaway!
Μία τυχερή θα κερδίσει ένα αντίτυπο του βιβλιου 75 Συμβουλές για να επιβιώσεις στα γενέθλια σου της Μαρίας Φρίσα από τις Εκδόσεις Ψυχογιός.

Όροι και προυποθέσεις του διαγωνισμού.
Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις είναι:
  1. Να κάνετε Like στη σελίδα Working mama
  2. Να κάνετε Like στη σελίδα των Εκδόσεων Ψυχογιός
  3.  Να κοινοποιήσετε τη φωτογραφία που θα βρείτε εδώ
  4. Να αφήσετε το σχόλιο σας κάτω από τη φωτογραφία που θα κονιοποιείσετε.
  • Για επιπλέον συμμετοχή ακολουθήστε τη σελίδα στο Google+.
Ο διαγωνισμός αφορά μόνο κατοίκους Ελλάδας και το βιβλίο θα αποσταλεί από τον δωροθέτη με δικά του έξοδα αποστολής εάν είστε εκτός Αθηνών ή θα το παραλάβετε από το βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων Ψυχογιός εάν μένετε στην Αθήνα.
Όλα τα βήματα είναι υποχρεωτικά εάν θέλετε να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας, τα διπλά σχόλια θα διαγράφονται.
Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή από σήμερα 22/04/2017 εώς την Κυριακή 30/04/2017 στις 22.00 το βράδυ.
Ο τυχερός θα αναδειχθεί με τυχαία κλήρωση μέσω  του minniwebtool και το όνομα του τυχερού θα ανακοινωθεί από τη σελίδα του working mama στο facebook και στο blog.
 Αν δεν επικοινωνήσει ο τυχερός εντός 2 ημερών η κλήρωση θα επαναληφθεί.


Καλή Επιτυχία σε όλους
Μέχρι την επόμενη φορά...
Σας φιλώ
Άννα


3 σχόλια:

Copyright © by Working mama. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed By El Design