Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

Αρσέν και Φαντομά, ένα παιδικό βιβλίο που συνδυάζει μυστήριο και χιούμορ...


Η αστυνομική λογοτεχνία είναι πολύ διαδεδομένη στη χώρα μας τόσο σε άντρες τόσο και σε γυναίκες. Σήμερα λοιπόν θα σας προτείνω ένα βιβλίο που συνδυάζει το χιούμορ και το μυστήριο και επιπρόσθετα είναι γραμμένο από ένα ελληνικό συγγραφικό δίδυμο!
Οι του βιβλίου είναι η Φαντομά, η οποία είναι μια γλυκιά γατούλα, και ο αδερφός της ο Αρσέν, στην πραγματικότητα βέβαια δεν είναι εκ φύσεως αδέλφια, αφού ο Αρσέν είναι σκύλος!
Έχουν μόνο 4 μήνες διαφορά και θεωρούνται αδέρφια αφού γεννήθηκαν και μεγάλωσαν μαζί στο ίδιο σπίτι. Ο Αρσέν είναι ο καλύτερος ιδιωτικό ντετέκτιβ της γειτονιάς, ή μάλλον ήταν ώσπου μέσα σε μια ή δυο μέρες άλλαξαν όλα...
Ξαφνικά εμφανίστηκε ένα μεγάλο αγγλικό μπουλντόγκ, ο Τσουμπάκα που ισχυρίζεται ότι αυτός είναι ο καλύτερος ντετέκτιβ. Το αστυνομικό μας ζευγάρι πιστεύουν ότι ο Τσουμπάκα είναι ένας μοχθηρός που αργά ή γρήγορα θα αποκαλυφθεί.
Όταν μια μέρα ο παπαγάλος του τυροπιτάδικου εξαφανίζεται αναλαμβάνει δράση το φοβερό μας ζευγάρι, άραγε θα ανακαλύψουν που πήγε ο παπαγάλος και ο Τσουμπάκα τελικά είναι ντετέκτιβ ή είναι ένας ακόμα μοχθηρός όπως είχαν υποψιαστεί από την αρχή ο Αρσέν και η Φαντομά;

Ο Κυριάκος Αθανασιάδης και ή Κίκα Τσιλιγγερίδου είναι οι γονείς και οι συγγραφής της πρώτης περιπέτειας του Αρσέν και της Φαντομά ενώ η εικονογράφηση έχει γίνει από την ταλαντούχα Ναταλία Καπατσούλια.
Το μυστήριο του εξαφανισμένου παπαγάλου είναι το πρώτο από μια σειρά μυστηρίων που θα λύσει το Γραφείο Ιδιωτικότατων Ερευνών και κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος.
Πρόκειται για ένα ευκολοδιάβαστο και πολύ διασκεδαστικό παιδικό βιβλίο το οποίο απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 10+ ή και λίγο μικρότερα.

Το υπέροχο αυτό βιβλίο μπορείτε να το προμηθευτείτε από τα κοντινά σας βιβλιοπωλεία ή από το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Παπαδόπουλος

Μην ξεχάσετε:
να κάνετε like στη σελίδα του blog στο facebook 
να με ακολουθήσετε στο Google+ και στο Instagram
  για να μαθαίνετε όλα τα νέα μου!!!



Μέχρι την επόμενη φορά...
Σας φιλώ
Άννα



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © by Working mama. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed By El Design