Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Book Advent Calendar #4

5 Εβδομάδες με το αερόστατο
ή Η γνώση είναι περιπέτεια.
Του Αντώνη Παπαθεοδούλου
Εικονογράφηση: Ίρις Σαμαρτζή
Εκδόσεις: Παπαδόπουλος

Πρόκειται για ένα βιβλίο που ανήκει στη σειρά Μικρά ταξίδια με τη φαντασία του Ιουλίου Βερν διασκευασμένο από τον ευρηματικό και ταλαντούχο Αντώνη Παπαθεοδούλου ειδικά για μικρά παιδιά.

Η ιστορία δεν είναι άλλη από τη γνωστή και διάσημη εξερεύνηση της Αφρικής! Τρεις φίλοι διασχίζουν με αερόστατο και καταγράφουν την ανεξερεύνητη μέχρι τότε ενδοχώρα της Αφρικής. Σε αυτή τη διαδρομή συναντάνε τροπικά δάση, ζώα που δεν έχουν ξαναντικρίσει αλλά και καινούριες φυλές. 
Η εικονογράφηση είναι εστιασμένη στα χρώματα της μαύρης ηπείρου, πορτοκαλί, καφέ και αποχρώσεις του πράσινου μεταφέρουν στο παιδί την αισθητική πλευρά της Αφρικής και εξάπτουν τη φαντασία του.

Μέσα από αυτή την περιπέτεια οι 3 φίλοι μας μαθαίνουν τη σημασία του θάρρους, της φιλομάθειας, της περιέργειας, της φιλίας, του πείσματος  και της τόλμης. Το υπέροχο αυτό βιβλίο το οποίο εισαγάγει το παιδί στην κλασσική λογοτεχνία του Ιούλιου Βερν μπορείτε να το προμηθευτείτε από τα κοντινά σας βιβλιοπωλεία ή από το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Παπαδόπουλος

Μην ξεχάσετε:
να κάνετε like στη σελίδα του blog στο facebook 
να με ακολουθήσετε στο Google+ και στο Instagram
  για να μαθαίνετε όλα τα νέα μου!!!



Μέχρι την επόμενη φορά...
Σας φιλώ
Άννα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © by Working mama. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed By El Design