Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

Book Advent Calendar #5

Ο Κατεργάρης των Χριστουγέννων
Της Βασιλικής Τσουρή
Εικονογράφηση: Θανάσης Γκιόκας
Εκδόσεις: Ελληνοεκδοτική

 


Ποιο 5χρονό δεν αγαπάει τα αυτοκόλλητα και αυτή η παραμυθοιστορία είναι γεμάτη αυτοκόλλητα που θα κληθούν τα παιδιά να κολλήσουν στις σελίδες αυτού του βιβλίου. Η ιστορία εξελίσσεται στο Βόρειο Πόλο, όλοι προετοιμάζονται για τη μεγάλη μέρα που ο Άγιος Βασίλης θα μοιράσει τα δώρα που φτιάχνουν τα ξωτικά στο εργαστήριο του.
Όμως τελευταία στιγμή το έλκηθρο εξαφανίζεται και μαζί και το ραβδί της καλής νεράιδας που θα μπορούσε να βοηθήσει τον Άγιο Βασίλη. 
Ποιος περίμενε ότι ένα από τα ξωτικά ο Κατεργάρης είχε πάρει το έλκηθρο για να κάνει μια βόλτα.
Ο Άγιος Βασίλης αποφασίζει να πάρει μαζί του τον Κατεργάρη για να προλάβει να μοιράσει όλα τα δώρα στα παιδιά που περιμένουν...


Πρόκειται για μια υπέροχη Χριστουγεννιάτικη ιστορία που δίνει τη δυνατότητα στο παιδί να τοποθετήσει σωστά τα αυτοκόλλητα οξύνοντας την παρατηρητικότητα του, ενώ στο τέλος του βιβλίου συναντάμε και χρωμοσελίδες για να ζωγραφίσουν οι μικροί μας ζωγράφοι.
Αυτή την αυτοκόλλητη παραμυθοιστορία μπορείτε να την προμηθευτείτε από τα κοντινά σας βιβλιοπωλεία ενώ πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο ηλεκτρονικό site της Ελληνοεκδοτικής

Μην ξεχάσετε:
να κάνετε like στη σελίδα του blog στο facebook 
να με ακολουθήσετε στο Google+ και στο Instagram
  για να μαθαίνετε όλα τα νέα μου!!!



Μέχρι την επόμενη φορά...
Σας φιλώ
Άννα

1 σχόλιο:

Copyright © by Working mama. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed By El Design