Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Πως αντιμετωπίζω την ξηροδερμία στα μάτια μου.

Σήμερα είναι η γιορτή της γυναίκας και εγώ αποφάσισα να εγκαινιάσω μια καινούρια κατηγορία στις αναρτήσεις μου και αυτή είναι: Η μαμά φροντίζει τη γυναίκα που κρύβει μέσα της...και θα την ονομάσω Το μπουντουάρ της μαμάς.




Είναι πολύ σημαντικό για τα παιδιά μας να μας βλέπουν να περιποιούμαστε τον εαυτό μας και να είμαστε όμορφες στα μάτια τους... Όταν τα κορίτσια μου μου λένε: Μαμά είσαι πολύ όμορφη σήμερα και με κοιτάζουν με θαυμασμό πραγματικά λιώνω...
Αλλά είναι πολύ σημαντικό και για εμάς τις μαμάδες που δεν σταματήσαμε να είμαστε ούτε για ένα λεπτό να είμαστε γυναίκες, μετά την κούραση της ημέρας θα πρέπει να κακομάθουμε λίγο τον εαυτό μας...Μας αξίζει ας μην το ξεχνάμε!

Δεν θα πρέπει να παραλείψω ότι δεν είμαι beauty blogger, ούτε δερματολόγος ή αισθητικός, αλλά είμαι σίγουρα beauty junkie... Μου αρέσει να δοκιμάζω καινούρια προϊόντα είτε αφορά την περιποίηση του προσώπου και σώματος είτε προϊόντα μακιγιάζ. Σε αυτή τη στήλη λοιπόν σκοπεύω να σας λέω τη γνώμη μου για προϊόντα που έχω δοκιμάσει.



Το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρούμαι από μια έντονη ξηρότητα και αίσθημα κνησμού στα κινητά βλέφαρα. Ψάχνω πολύ καιρό ανακαλύψω κάποια προϊόντα που θα με βοηθήσουν και τελικά πριν  10 μέρες βρήκα δύο προϊόντα που μπορούν να τοποθετηθούν και στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών και ιδιαίτερα στο κινητό βλέφαρο. Η αλήθεια είναι ότι έχω παρατηρήσει μια πολύ μεγάλη βελτίωση ήδη, φυσικά προσπαθώ να μην χρησιμοποιώ μακιγιάζ στην περιοχή όταν αυτό είναι εφικτό.













Το πρωί ή όταν θέλω να βαφτώ χρησιμοποιώ το 5 - action eye serum της apivita το οποίο έχει και αντιγηραντικές και συσφικτική δράση, κάτι που χρειαζόμαστε όλες οι εργαζόμενες μαμάδες μετά τα 30...


Και το βράδυ χρησιμοποιώ το θαυματουργό και πολυχρηστικό αμυγδαλέλαιο Βόλου. Μια σταγόνα σε κάθε βλέφαρο είναι αρκετή για να με ανακουφίσει από την κούραση όλης της ημέρας. Ταυτοχρονα θρέθει και τις βλεφαρίδες μου. Είναι πολλές οι χρήσεις του αμυγδαλέλαιου και το συγκεκριμένο είναι ένα αγνό φυσικό έλαιο που παράγεται με ψυχρή απόσταξη και δεν είναι τόσο λιπαρό όσο τα υπόλοιπα έλαια.

Αν ταλαιπωρείστε και εσείς από το ίδιο πρόβλημα μην διστάσετε να τα χρησιμοποιείστε.




Θα ήθελα να αναφέρω ότι η ανάρτηση αυτή δεν είναι διαφημιστική και τα προϊόντα τα έχω αγοράσει.
και απλά ήθελα να σας πω τη γνώμη μου.

Μέχρι την επόμενη ανάρτηση...
Σας φιλώ
Άννα

3 σχόλια:

  1. Μπραβο Αννα!ωραια στηλη!θα την διαβαζω σιγουρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το αμυγδαλέλαιο είναι ένα εκπληκτικό προιόν 'Αννα!!!Εγώ το χρησιμοποιώ χρόνια!!!Φαντάζομαι Πως θα σε βοηθήσει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Working mama. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed By El Design