Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Η κόρη της Σκιάς θα σας ταξιδέψει στην Αγγλία


Η αλήθεια είναι ότι αυτό το βιβλίο το περίμενα πως και πως... Έχοντας ήδη διαβάσει τα δύο πρώτα βιβλία της σειράς: Οι κόρες των αστεριών και Η κόρη του κεραυνού είχα την περιέργεια να διαβάσω την ιστορία της τρίτης αδελφής της Αστερόπης ή όπως την φωνάζανε οι αδερφές της, της μυστηριώδης και λιγομίλητης Σταρ! Η Κόρη της Σκιάς της Lucinda Riley από τις Εκδόσεις Διόπτρα έφτασε επιτέλους στα χέρια μου!


Μπορώ να σας πω ότι ήταν ένα βιβλίο που με συνεπήρε και με ταξίδεψε στην Αγγλία του 1900.Σε αυτό το βιβλίο της η Riley μας ταξιδεύει στο Λονδίνο και στην εποχή που τα κορίτσια έκαναν το ντεμπούτο τους στην βασιλική αυλή προκειμένου να βρουν τον ιδανικό σύζυγο. Η Σταρ αναζητάει την ιστορία της βιολογικής της οικογένειας και στο ταξίδι της αυτό ανακαλύπτει τον εαυτό της. Καταφέρνει να ξεφύγει από την σκιά της αδερφή της, της Κέκε και όπως αποδεικνύεται δεν την έχει τόσο ανάγκη όσο φαινόταν αλλά μάλλον ίσχυε το αντίστροφο. Η Σταρ γνωρίζει μέσα από την αναζήτηση της μια ιδιόμορφη αγγλική οικογένεια, δουλεύει σε ένα βιβλιοπωλείο και ξαναβρίσκει την αγάπη της για τα βιβλία και την λογοτεχνία. Το αρχοντικό σπίτι αυτής της οικογένειας γίνεται το καταφύγιο της αφού το νιώθει σαν σπίτι της ενώ γνωρίζει ένα μικρό φίλο τον οποίο θα φροντίσει και θα ανακαλύψει ποσό πολύ μπορεί να αγαπήσει ένα μικρό παιδί. Ταυτόχρονα σε αυτό το ταξίδι της θα γνωρίσει τον έρωτα και θα του αποκαλύψει τον πραγματικό της εαυτό... Αυτό που με εντυπωσίασε είναι πως μια κοπέλα που ζούσε πάντα ακολουθώντας τη ζωή της αδερφής της, παραβλέποντας τις δικές της ανάγκες και τα δικά της θέλω μπόρεσε βρίσκοντας τις ρίζες τις να ξεδιπλώσει μια πολύ γλυκιά προσωπικότητα γεμάτη ευαισθησίες και τρυφερότητα και να ακολουθήσει επιτέλους το δικό της δρόμο και να ανθίσει όπως τα λουλούδια...
Δεν θα σας αποκαλύψω περισσότερα...
Είναι ένα ακόμα εξαίσιο βιβλίο από την σειρά βιβλίων των επτά αδελφών της Riley. Και ναι μπορώ να σας αποκαλύψω ότι μόλις τελείωσα το βιβλίο αναρωτήθηκα πότε θα βγεί το επόμενο και που θα μας ταξιδέψει η ιστορία της Κέκε. Τη γνώμη μου για τα άλλα δύο βιβλία της σειράς μπορείτε να τη δείτε εδώ . Είμαι σίγουρη ότι αν τα επιλέξετε θα είναι η ιδανική επιλογή για να τα διαβάσετε φέτος το καλοκαίρι.
Τα βιβλία μπορείτε να τα προμηθευτείτε από τα κοντινά σας βιβλιοπωλεία ή από τις εκδόσεις διόπτρα.
Μην ξεχάσετε:
να κάνετε like στη σελίδα του blog στο facebook 
να με ακολουθήσετε στο Google+ και στο Instagram
  για να μαθαίνετε όλα τα νέα μου!!!



Μέχρι την επόμενη φορά...
Σας φιλώ
Άννα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © by Working mama. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed By El Design