Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Διαβάσαμε και σας προτείνουμε: Η Βιολέτα και ο Ιππότης



Η Βιολέτα και ο Ιππότης της Αργυρώς Πιπίνη από τις εκδόσεις Μεταίχμιο είναι μια ρομαντική ιστορία που διδάσκει στα παιδιά την αξία του έρωτα, της αγάπης και της συντροφικότητας!


Η Βιολέτα είναι μια κοπέλα που έχει την ευκαιρία να ζήσει τρεις ζωές, οι δύο πρώτες ζωές της είναι συνηθισμένες. Η τρίτη όμως είναι εντελώς διαφορετική αφού η Βιολέτα γεννιέται τυφλή. Αυτή η ιδιαιτερότητα της όμως στο κόσμο που ζει την κάνει πολύ ξεχωριστή! Οι κάτοικοι της πόλης της την αγαπάνε και την υποστηρίζουν σε κάθε της προσπάθεια έτσι η Βιολέτα έγινε σπουδαία μαγείρισσα τόσο σπουδαία που η φήμη της έφτασε έξω από τη χώρα της! Η ζωή της Βιολέτας ήταν πολύ όμορφη αλλά κάτι της έλειπε και δεν ήξερε τι;
Μέχρι που στη ζωή της εμφανίστηκε ένας ιππότης που είχε πολεμοφόδια κουτάλες και πιρούνια αφού ήταν διάσημος ζαχαροπλάστης . Μόλις ο ιππότης συνάντησε την Βιολέτα και ανεξήγητο συνέβη: ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑΝ!!!
 Και έτσι ολοκληρώθηκε η ζωή της Βιολέτας αλλά και του Ιππότη της.

Το βιβλίο σε κάθε σελίδα του ξεχειλίζει και αποπνέουν μια ατμόσφαιρά ρομαντική και γεμάτη αγάπη! Επιπρόσθετα μου άρεσε παρά πολύ το γεγονός ότι η συγγραφέας τονίζει ότι η ιδιαιτερότητα της Βιολέτας είναι χάρισμα και όχι αναπηρία. Η εικονογράφηση της Έφης Λαδά ταιριάζει απόλυτα με το ύφος του βιβλίου και τραβάει σίγουρα το βλέμμα του παιδιού. Το βιβλίο προτείνεται για παιδιά ηλικίας 5+. Αν θέλετε μπορείτε να προμηθευτείτε το βιβλίο σε κοντινά σας βιβλιοπωλεία ή από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο εδώ.

Μην ξεχάσετε:
να κάνετε like στη σελίδα του blog στο facebook 
να με ακολουθήσετε στο Google+ και στο Instagram
  για να μαθαίνετε όλα τα νέα μου!!!



Μέχρι την επόμενη φορά...
Σας φιλώ
Άννα


4 σχόλια:

  1. Αυτό το βιβλίο πιστεύω θα άρεσε στην κόρη μου που τα αγαπημένα της ονόματα είναι αυτά των λουλουδιών.Ωραία παρουσίαση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Δέσποινα. Είμαι σίγουρη ότι θα αρέσει και στη κόρη σου όπως στα περισσότερα παιδιά που βλέπουν την αγάπη με τόση αθωότητα...

      Διαγραφή

Copyright © by Working mama. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed By El Design