Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

Διαβασαμέ και σας προτείνουμε: Οι υπερήρωες δεν στρώνουν ποτέ το κρεβάτι τους




Όλες οι μαμάδες ψάχνουμε να βρούμε τρόπους για να πείσουμε τα μικρά μας ζουζούνια να μαζέψουν τα παιχνίδια τους, τα ρούχα τους και γενικότερα το δωμάτιο τους. Από την άλλη όλα τα παιδιά λατρεύουν τους υπερήρωες ξέρετε τον Σούπερμαν τον Σπάιντερμαν, τη Σούπερ Γουμαν... Σε αυτό το μικρό βιβλίο τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν ότι και οι υπερήρωες ασχολούνται με τις δουλειές του σπιτιού...αν έχουν και βοηθούς τότε τα προλαβαίνουν όλα! Η Χλόη με τον Έκτορ αναλαμβάνουν δράση,  μαζεύουν τα παιχνίδια τους και μαθαίνουν να βάζουν σε τάξη το δωμάτιο τους ώστε να εκτελούν τις αποστολές τους απερίσκεπτοι...  Η εικονογράφηση του βιβλίου με πολύχρωμα σχέδια είναι ιδανική για τα μικρά παιδιά!





Οι υπερήρωες είναι μια σειρά βιβλίων από τις εκδόσεις Κέδρος που απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 3-6 και περιλαμβάνουν ιστορίες που θα διευκολύνουν τους γονείς ώστε να καταφέρουν να πείσουν τα παιδιά για να κόψουν την πιπίλα, να κοιμούνται στο κρεβάτι τους και να μαζεύουν τα πράγματα τους. Αφού το πετυχαίνουν οι υπερήρωες γιατί όχι και το δικό σας παιδί; Το συγκεκριμένο βιβλίο ενισχύει την αυτοπεποίθηση του μικρού παιδιού ώστε να αναλάβει ενεργό ρόλο στην καθαριότητα του παιδικού δωματίου. Η συγκεκριμένη σειρά βιβλίων είναι πολύ ευκολοδιάβαστη και πλήρως κατανοητή για παιδιά τόσο μικρής ηλικίας.
Στην ίδια σειρά κυκλοφορούν:
Οι υπερήρωες νιώθουν και αυτοί μοναξιά.
Οι υπερήρωες δεν φορούν πιπίλα.
Οι υπερήρωες κοιμούνται παρέα με τα τερατάκια τους.
Αν θέλετε και εσείς να αποκτήσετε αυτή τη σειρά βιβλίων μπορείτε να την αναζητήσετε στα κοντινά σας βιβλιοπωλεία ή στο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Κέδρος.

Μην ξεχάσετε:
να κάνετε like στη σελίδα του blog στο facebook 
να με ακολουθήσετε στο Google+ και στο Instagram
  για να μαθαίνετε όλα τα νέα μου!!!



Μέχρι την επόμενη φορά...
Σας φιλώ
Άννα


4 σχόλια:

  1. Επειδη καποιοι το παιζουν υπερηρωες και δεν πολυ στρωνουν το κρεβατακι τους νομιζω ηρθε η ωρα να αλλαξουν συνηθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω ότι διαβάζοντας αυτό το βιβλίο σίγουρα κάποιοι ηπερήρωες θα αλλάξουν γνώμη...

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Κάτια μου... Είναι όντως πολύ όμορφη όλη η σειρά για τα τερατάκια μας!

      Διαγραφή

Copyright © by Working mama. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed By El Design