Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Το δικό μας ευχαριστώ στη δασκάλα μας...

Έφτασε το τέλος της σχολικής χρονιάς και ξεκινάει και επίσημα το καλοκαίρι...
Αν και καθυστερημένη αυτή η ανάρτηση αποφάσισά να τη δημοσιεύσω.Όπως οι περισσότερες μανούλες έτσι και εγώ θεωρώ ότι στο τέλος της χρονιάς πρέπει να κάνω ένα μικρό δωρακι στις δασκάλες μας! Φέτος, δυστυχώς δεν πρόλαβα να φτιάξω κάτι χειροποίητο με τα κορίτσια, του χρόνου σίγουρα θα φροντίσω νωρίτερα, οι ιδέες πάρα πολλές... και σίγουρα κατι θα φτιάξω απο τα υπέροχα μαμαδο - blog!

Φέτος η Κατερίνα τελιώνει την Πέμπτη Δημοτικού και αποχαιρετάει τη δασκάλα που είχε για 2 χρόνια, ετσι πηραμέ ένα πολύ όμορφο πορτοφολάκι με μια αφιέρωση και φυσικά και ένα ευχαριστήριο σημειωματάκι απο εμένα.

 Επιπλέον,  φετός η τάξη της αποοχαιρετάει μια απο τις συμμαθήτριές της, που μετακομίζει σε άλλη πόλη. Τα παιδιά της τάξης της αποφάσισαν να κάνουν ένα αποοχαιρετηστηρίο πάρτυ έκπληξη στην συμαθητρία τους. Εμείς φτιαξαμέ cupcake βανίλιας με βουτυρόκρεμα.



Για την Ιωάννα φέτος ήταν η πρώτη χρονιά στον παιδικό σταθμό όπότε διαλεξα για την δασκάλα της ένα καθρεφτάκι με προσωπικη αφιέρωση.



Τα δωράκια τα πήρα απο το δημιουργούμε μαζί, μια σελίδα με φοβερές ιδέες για μικρά δωράκια, σε επόμενη αναρτηση θα σας δείξω και αυτά που πήρα για το πάρτυ της μικρής με θέμα την Αριέλ. Μέχρι τότε...

Σας φιλώ
Άννα




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © by Working mama. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed By El Design