Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Book Advent Calendar #14

Τα ωραιότερα Χριστούγεννα
Του Κωνσταντίνου Γανωτή
Εικονογράφηση: Εύα Καραντινού
Εκδόσεις: Σταμούλης - Άθως παιδικά




Το βιβλίο αυτό εμπεριέχει δύο ιστορίες οι οποίες μας μεταφέρουν απόλυτα το κλίμα και το νόημα των Χριστουγέννων. Η πρώτη ιστορία αναφέρεται στην ημέρα των Χριστουγέννων και στην μεγαλοψυχία και στην καλοσύνη των ανθρώπων  λόγω του εορτασμού της Γέννησης του Χριστού! Έτσι ο βοσκός της ιστορίας μας απελευθερώνει την αλεπού που γυρόφερνε το κοπάδι του και παράλληλα τις δίνει φαγητό για να ταΐσει τα παιδιά της και δίνει το παράδειγμα και στα παιδιά του. Ο βοσκός μαζί με τον γείτονα του περιθάλπουν τον ληστή που τραυματίζετε προσπαθώντας να σκοτώσει τον γείτονα για να τον κλέψει μαζί με τον φίλο του. Επιπρόσθετα τους αφήνουν ελεύθερους δείχνοντας ο μεγαλείο της συγχώρεσης και προβάλλοντας την έννοια της μετάνοιας!



Στην δεύτερη ιστορία ο συγγραφέας διαπραγματεύεται την περιέργεια ενός μικρού κοριτσιού που ενδιαφέρεται να μάθει τι γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα και ποιο είναι το νόημα των γιορτών! Με αυτή την ιστορία τα μικρά παιδιά έχουν την δυνατότητα να μάθουν για την Γέννηση του Θεανθρώπου και για το μεγάλο δώρο που μας πρόσφερε!

Το βιβλίο μπορείτε να το προμηθευτείτε στα κοντινά σας βιβλιοπωλεία αλλά και στο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων Σταμούλης εδώ. Αν σας άρεσε το βιβλίο μην ξεχάσετε να κάνετε like.

Μην ξεχάσετε:
να κάνετε like στη σελίδα του blog στο facebook 
να με ακολουθήσετε στο Google+ και στο Instagram
  για να μαθαίνετε όλα τα νέα μου!!!



Μέχρι την επόμενη φορά...
Σας φιλώ
Άννα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © by Working mama. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed By El Design