Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

Book Advent Calendar #15

Ένα ποντικάκι που ήθελε να αγγίξει ένα αστεράκι
Του Ευγένιου Τριβιζά
Εικονογράφηση: Στίβεν Γουέστ
Εκδόσεις: Μεταίχμιο


Άλλο ένα υπέροχο βιβλίο του αγαπημένου μας Τριβιζά προστέθηκε στη βιβλιοθήκη μας! Ο Τρωκτικούλης είναι ένα μικρό ποντικάκι, που έχει σαν όνειρο και στόχο να αγγίξει ένα αστεράκι! Όλοι του λένε πως δεν θα τα καταφέρει αλλά αυτό δεν τα παρατάει! Όταν έρθουν τα Χριστούγεννα βλέπει το αστέρι του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και αποφασίζει να το φτάσει, στο δρόμο συναντάει διαφορά στολίδια που του υπόσχονται μια όμορφη ζωή όμως ο Τρωκτικουλης δεν εγκαταλείπει το όνειρο του και στο τέλος το καταφέρνει!

Όταν φτάνει το αστέρι το ποντικάκι μας ανακαλύπτει ότι μπορεί να καταφέρει να αγγίξει όλα τα αστεράκια του ουρανού...

Είναι σίγουρο, ότι είναι ένα από τα Χριστουγεννιάτικα βιβλία του Τριβιζά που μπορεί να διαβαστεί όλες τις εποχές του χρόνου και μαθαίνει στα παιδιά να κυνηγούν τα όνειρά τους όσο αδύνατα και αν φαίνονται!!!
Στο τέλος του βιβλίου όπως σε όλα τα βιβλία του Τριβιζά έρχετε η σειρά του παιδιού να παίξει και να ζωγραφίσει αλλά και να αναπτύξει την παρατηρητικότητα του!

Αν θέλετε και εσείς να προμηθευτείτε αυτό το εξαιρετικό βιβλίο δεν έχετε παρά να το αναζητήσετε στα κοντινά σας βιβλιοπωλεία ή απευθείας από το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων Μεταίχμιο.

Μην ξεχάσετε:
να κάνετε like στη σελίδα του blog στο facebook 
να με ακολουθήσετε στο Google+ και στο Instagram
  για να μαθαίνετε όλα τα νέα μου!!!



Μέχρι την επόμενη φορά...
Σας φιλώ
Άννα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © by Working mama. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed By El Design