Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

Book Advent Calendar #6

Η Βασίλισσα του Χιονιού
Του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν
Εικονογράφηση: Vladyslav Yerko
Ελεύθερη απόδοση: Μάνος Κοντολέων
Εκδόσεις: Άγκυρα

Σήμερα διαβάσαμε το κλασσικό Χριστουγεννιάτικο παραμύθι του πιο διάσημου συγγραφέα παιδικών παραμυθιών.
Το βιβλίο είναι χωρισμένο σε 7 ιστορίες και σίγουρα με αυτό τον τρόπο είναι πιο ευκολοδιάβαστο! 
Ο Και και η Γκρέτα είναι δύο.αγαπημενοι φίλοι που ζουν και περνούν τη ζωή τους ευτυχισμένα. Μέχρι που η Βασίλισσα του Χιονιού αποφασίζει να κάνει μαγιά στον Και και να του παγώσει την καρδιά με ένα φιλί της. Αλλά η Γκρέτα δεν μπορεί να ζήσει χωρίς τον φίλο της και έτσι ξεκινάει ένα ταξίδι για να βρε και να φέρει πίσω τον Και.
Μέσα από πολλά εμπόδια η μικρή Γκρέτα φτάνει στο Βασίλειο του Χιονιού και καταφέρνει να λύσει τα μαγιά χρησιμοποιώντας μόνο την αγάπη!
Για την εικονογράφηση νομίζω ότι δεν χρειάζεται να μιλήσω αφού θεωρώ ότι μας μεταφέρει απόλυτα στο μαγικό σκηνικό που εκτυλίσσεται η ιστορία.

Πρόκειτε για ένα παραμύθι που μαθαίνει στο παιδί πόσο σημαντικό είναι να μην παγώνουν οι καρδιές και τα μάτια των ανθρώπων και πόση δύναμη κρύβει η αληθινή αγάπη! Αυτό το βιβλίο είμαι σίγουρη ότι πρέπει να το διαβασούμε και εμείς οι γονείς και οι ενήλικές ώστε να θυμηθούμε ότι με την αγάπη μπορεί να νικήσει τα πάντα!!!

Το εξαιρετικό αυτό βιβλίο μπορείτε να το προμηθευτείτε από τα κοντινά σας βιβλιοπωλεία ή από το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων Άγκυρα

Μην ξεχάσετε:
να κάνετε like στη σελίδα του blog στο facebook 
να με ακολουθήσετε στο Google+ και στο Instagram
  για να μαθαίνετε όλα τα νέα μου!!!



Μέχρι την επόμενη φορά...
Σας φιλώ
Άννα

1 σχόλιο:

  1. Η κορη μου αγαπα την βασιλισσα του χιονιου και ετσι ακομα και το καλοακιρι διαβαζουμε μια ακομη φορα την ιστορια της. Το βιβλιο αυτο μου αρεσαν οι εικονες, οποτε σιγουρα μπαινει στην wishlist μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by Working mama. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed By El Design